Hapé/Rapé-shop

Tärkeä tiedotus!!!

Tulli on alkanut jostain syystä kiinnittämään huomiota Hapé-tilauksiin. Olen kuullut, että esim. nextlevel.nl kautta tilatut tuotteet ovat jääneet tulliin. Tämä huomioiden tilaukset omalla vastuulla. Tiedotan asiasta lisää, kun jotain selviää.

Moikka ja tervetuloa heimoon!

Minulle ja tiedän, että myös sinulle on merkitystä, mistä hankin VISI-ON metodin Hapé/Rapé-osuudessa käyttämäni tuotteet. Tietenkin Four Visions Marketista!

https://www.fourvisionsmarket.com/tribe/aimiamfinland/

Four Visions Market ylläpitää digitaalista alustaa, jossa Amazonin heimot, parantajat ja käsityöläiset voivat tarjota korkealaatuisia hengellisiä työkaluja ja taidetta! Kuulostaa eeppiseltä, vai mitä? Se johtuu siitä, että se on!

Kaikki Four Visions Marketin tuotteet ovat käsintehty vahvalla ammattitaidolla ja rukouksella muinaisia perinteitä noudattaen.  Nämä tuotteet auttavat sinua vahvistamaan henkistä panssariasi ja tulemaan vahvaksi pilariksi muille apua tarvitseville.

Suosikkituotteeni joita käytän ovat (pääset linkkiä/linkkejä klikkaamalla halutessasi suoraan ostoksille):

TSUNU: 

https://www.fourvisionsmarket.com/product/tsunu-bullet-hape-strongest/tribe/aimiamfinland/?campaign=Vahvin

JAGUAR:

https://www.fourvisionsmarket.com/product/nukini-jaguar-hape-new/tribe/aimiamfinland/?campaign=Jaguar

WARRIOR:

https://www.fourvisionsmarket.com/product/immunity-warrior-hape/tribe/aimiamfinland/

FEMININE FORCE:

https://www.fourvisionsmarket.com/product/feminine-force-hape/tribe/aimiamfinland/

AIM-IAM tekee yhteistyötä Four Visions Marketin kanssa. Ensiostoksestasi saat 20% alennuksen ja koodilla AIMIAM11 saat erillisen 10% alennuksen, jota voit hyödyntää jatkotilauksesi yhteydessä!

Muista antaa palautetta minulle ja kertoa mielipiteesi heidän tuotteistaan!! Ja jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä!

- Yari Walo

Ps. Four Visions Marketin kautta saat myös Tepi- ja Kuripe-applikaattorit. Myös Etsy-sivustolla on edullisia applikaattoreita myytävänä.

Käy lukemassa blogiani, siellä on kuvattu kaikki Four Visions Marketin Hapé/Rapé-tuotteet, jotka olivat testissä 15.2 alkaen.