SKIP Pollen

Sisältää mm. kversetiiniä

Nuha, aivastelu, silmien kutina ja väsymys. Luonto on upea, mutta se voi myös olla ongelma monille. Siitepölyallergia on kausiluonteista ja voi kestää varhaisesta keväästä myöhään syksyyn ja vaihtelee sen mukaan, missä maassa asut. Monet kasvit käyttävät lisääntymiseen tuulen kantamaa siitepölyä, ja ne voivat levitä helposti suurille alueille. Yleisimmät allergioita aiheuttavat siitepölylajit ovat koivu, ruoho ja valkopyökki. Se, että niin monilla ihmisillä on ongelmia näiden nimenomaisten siitepölyjen kanssa, johtuu siitä, että tuuli kuljettaa niitä ja että niitä esiintyy ajoittain suuria määriä.
Tervetuloa kevääseen Skip Pollen kanssa. Se sisältää C-vitamiinia, B5-vitamiinia, bromelaiinia, inkivääriä ja kversetiiniä sekä se onkin kehitetty uusimman siitepölytutkimuksen perusteella.
Tästä tuotteesta löydät useita aineita hyvinvoinnin edistämiseksi.
C-VITAMIINI
C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
B5-VITAMIINI - PANTOTEENI
B5-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä pantoteeni, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
BROMELAIINIA
Bromelaiini on rikkiä sisältävä, proteiinia hajottava entsyymi, jota esiintyy luonnollisesti ananaksessa.
INKIVÄÄRI
Inkivääri edistää hengitysteiden normaalia toimintaa.
KVERSETIINI
Kversetiini kuuluu flavonoidiperheeseen ja on yksi luonnon tehokkaista antioksidanteista ja toimii myös histamiinina. Kvertsetiini auttaa myös parantamaan C-vitamiinin imeytymistä.
Skip Pollenin tuotanto tapahtuu, kuten useimmissa Skipin tuotteissa, Ruotsissa.
Päivittäinen annos 3 tablettia %DRI*
C-vitamiini 1000mg 1250%
B5 Pantoteeni 500mg 8333%
Bromelain 167mg (400GDU)**
Inkivääri 125 mg**
Kversetiini 95 % 25 mg **

*Päivittäinen vertailusaanti
**DRI Ei määritetty

PÄIVITTÄINEN ANNOSTUS: 3 tablettia päivässä. Tarvittaessa tabletit voidaan halkaista tai murskata, vaikutus on sama.
PAKKAUS: 90 tablettia
AINESOSAT: Ainesosat: C-vitamiini (askorbiinihappo), täyteaine (mikrostalliiniselluloosa, steariinihappo), D-kalsiumpantotenaatti, bromelaiini (ananas), inkiväärijauhe, pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti), kversetiini 95 % (Sophora japonica L. )
RAVINTOLISÄAINE: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisiä ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tärkeää on monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat. Suositeltua päivittäistä saantia ei saa ylittää.


Rinnande näsa, nysningar, kliande ögon och trötthet. Naturen är underbar, men den kan också vara ett problem för många. Pollenallergi är säsongsbetonad och kan pågå från tidig vår till sen höst och varierar beroende på vilket land du bor i. Många växter använder vindburet pollen för att reproducera sig och kan lätt spridas över stora ytor. De vanligaste typerna av pollen som orsakar allergi är björk, gräs och vit bok. Att så många människor har problem med just dessa pollen beror på att de bärs av vinden och ibland finns i stora mängder.

Välkommen till våren med Skip Poll. Den innehåller vitamin C, vitamin B5, bromelain, ingefära och quercetin, och den har utvecklats utifrån den senaste pollenforskningen.

I denna produkt hittar du flera ämnen för att främja välbefinnande.

C-VITAMIN

C-vitamin främjar immunsystemets normala funktion och minskar trötthet och utmattning.

VITAMIN B5 - PANTOTENIN

Vitamin B5, även känt som pantoten, hjälper till att minska trötthet och utmattning.

BROMELAINE

Bromelain är ett svavelhaltigt proteinnedbrytande enzym som förekommer naturligt i ananas.

INGEFÄRA

Ingefära främjar den normala funktionen av luftvägarna.

QUERCETIN

Quercetin tillhör flavonoidfamiljen och är en av naturens kraftfulla antioxidanter och fungerar även som histamin. Quercetin hjälper också till att förbättra C-vitaminabsorptionen.

Tillverkningen av Skip Pollen sker, liksom de flesta av Skips produkter, i Sverige.

Daglig dos 3 tabletter %DRI*

Vitamin C 1000mg 1250%

B5 Pantothein 500mg 8333%

Bromelain 167mg (400GDU)**

Ingefära 125 mg**

Quercetin 95 % 25 mg **

*Dagligt referensintag

**DRI Ej fastställt

DAGLIG DOSERING: 3 tabletter per dag. Vid behov kan tabletterna delas eller krossas, effekten är densamma.

FÖRPACKNING: 90 tabletter

INGREDIENSER: Ingredienser: vitamin C (askorbinsyra), bulkmedel (mikrostallin cellulosa, stearinsyra), D-kalciumpantotenat, bromelain (ananas), ingefärapulver, ytbehandlingsmedel (magnesiumstearat), quercetin 95% (Sophora japonica L. )

MATKONTROLL: Förvaras på en torr plats i rumstemperatur, utom räckhåll för barn. Kosttillskott ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det rekommenderade dagliga intaget får inte överskridas.

19,90 €