PALVELUT JA TUOTTEET

AKUPUNKTIO

AIM IAM® metodit ja perinteinen kiinalaisen lääketieteen akupunktio (TCM)

Tarkemmat kuvaukset löytyvät TEEMAT JA HINNASTOT-välilehdeltä.

Perinteinen kiinalainen lääketiede näkee ihmisen kokonaisuutena. Akupunktio on kokonaisvaltainen hoitokeino, joka on ollut käytössä Kiinassa jo tuhansia vuosia. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan ihminen on terve ja voi hyvin kun elimistö on tasapainossa. Elimistön epätasapainotilat ovat syynä erilaisiin tauteihin ja vaivoihin.

Akupunktiohoidon tarkoitus on saattaa elimistö takaisin tasapainotilaan ja palauttaa ihmisen hyvinvointi. Tämä saadaan aikaan käyttämällä ohuita neuloja, jotka laitetaan kanaville (eli meridiaaneille) akupunktiopisteisiin eri puolille kehoa.

Akupunktio yleensä auttaa seuraaviin vaivoihin:

 • pitkäaikaisen stressin aiheuttamat fyysisiset ja psyykkiset vaivat
 • unettomuus
 • lihasjännitykset
 • niska-, hartia- ja olkapäävaivat
 • ylä-, keski- ja alaselkävaivat
 • iskias
 • virtsavaivat
 • naisten ja miesten vaivat
 • lapsettomuus
 • ruuansulatus- ja suolistovaivat
 • päänsärky ja migreeni
 • kasvohalvaukset
 • aivoverenvuodon ja aivoinfarktin jälkeiset halvausoireet
 • jne.

SKIP tuotteet

Vitamiinit sekä lisäravinteet voidaan jakaa kolmeen eri laatuluokkaan:

1. Farmaseuttinen laatu

Farmaseuttista laatua olevat lisäravinteet ovat valmistettu niin, että ainesosat ovat mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia. Yleisesti ottaen mikään tuote ei ole 100% puhdas, mutta farmaseuttinen laatu yltää kaikkein korkeimmalle asteelle, ja on 99% puhdasta. Tähän laatuluokkaan kuuluvat tuotteet eivät sisällä täyteaineita tai epäpuhtauksia, mistä johtuen niiden imeytyvyys on noin 90%. SKIP tuotteet kuuluvat tähän luokkaan.

2. Food Grade laatu
Food Grade tarkoittaa "ihmiselle tai eläimelle sopivaa" laatua. Tähän laatuluokkaan kuuluu suurin osa lisäravinteista, jotka ovat turvallisia kuluttajille. Ne saattavat sisältää täyteaineita, eivätkä imeydy yhtä hyvin kuin farmaseuttista laatua olevat lisäravinteet. Alhaisimmillaan tuotteissa voi olla vain 4-7% imeytyvyys vaikka tuote on sinänsä elimistölle kelvollista.

3. Feed Grade laatu
Feed Grade laatu soveltuu vain eläimille. Feed grade valmistetaan usein ruoan jäänteistä sekä huonolaatuisista ainesosista.

SUOLATERAPIA-LAITTEET

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin aina keuhkorakkuloihin asti, puhdistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Suola-aerosoleilla on erittäin hyvät vaikutukset myös sisäilman puhdistukseen suolan bakteereja tuhoavan ominaisuuden vuoksi ja koska suola sisältää runsaasti negatiivisia ioneja, jotka tarttuvat positiivisesti varautuneeseen huonepölyyn, bakteereihin ja viruksiin.

Salin -suolaterapialaitteen on todettu olevan erittäin tehokas apu mikäli sinulla on todettu jokin seuraavista vaivoista:
* Astma
* Keuhkokuume
* COPD (keuhkoahtauma)
* Kystinen fibroosi
* Bronkiitti (keuhkoputken tulehdus)
* Uniapnea (Suolaterapialaite ei sovellu käytettäväksi yhtä aikaa uniapnealaitteen kanssa. Suosittelemme suolaterapialaitetta uniapnealaitteen käyttäjille ainoastaan päiväkäyttöön.)
* Allergiat / heinänuha
* Kuorsaus
* Sinuiitti (mm. poski-ja otsaontelotulehdus)
* Kylmä ja flunssa
* Korvatulehdukset
* Post Nasal Drip (nenän tukkoisuus)

YHTEISTYÖ

AIM IAM® tekee yhteistyötä laadukkaiden tuotteiden maahantuojien ja tukkukauppojen kanssa.

HYGIENIATUOTTEET

SADE fluoriton hammastahna. Luonnollinen koostumus puhdistaa hampaat raikkaan puhtaiksi. Luontaisesti antibakteerinen kristallisuola ja aloe vera -kasvin tehoaineet yhdessä hoitavat suun limakalvoja.

Valikoimassa lisäksi Korkut Sultan palasaippua ja bambuhiilikuituhammasharja.

SUOLAT

Suurin osa maailman suolasta saadaan maaperään kerrostuneista suolaesiintymistä sekä merestä haihduttamalla merivettä. Kristallisuolaa louhitaan Himalajan vuoriston alaosista, jonne suola on jäänyt puristuksiin miljoonia vuosia sitten. Paine on aiheuttanut suolan rakenteen kristallisoitumisen.

Puhtain kristallisuola on kiven ja tummanharmaan kivisuolan seassa punertavan valkoisina suonina. Värinsä vuoksi kristallisuolaa kutsutaan myös ruususuolaksi. Kristallisuola on luonnonvara jonka esiintymiä on harvassa ja sen mekaaninen louhinta on mahdotonta. Kristallisuolaa kutsuttiinkin ennen "kuninkaiden suolaksi", sillä se oli vain harvojen etuoikeus.