Tietoa AIM-IAM

Japanese dragon: Protection, wisdom, wholeness and good luck

Hei!

Aikanaan sain avun selkäkipuihin akupunktiosta. Tämä herätti mielenkiintoni aiheeseen ja suoritin Perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) opinnot 2011-2015. 

Nykyhetki missä elämme, suuntasi fokukseni nimenomaan mielen hyvinvointiin ja sen palauttamiseen. Kehitin AIM-IAM hoitometodin, jolla erityisesti pyritään poistamaan stressi ja palauttamaan oma energia, joka meissä kaikissa on.

AIM-IAM metodi on hoitokokemuksena erittäin miellyttävä ja palaute eli apu on välitön. 

Teen toki "tavallistakin" akupunktiohoitoa, mutta AIM-IAM on oma erityisosaamisalueeni.

Ystäväni Marianne esitteli minut aikanaan "hapé/rapé-miehille" Nikolle ja Antille ja se oli menoa heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Oli suuri kunnia ottaa omaan työkalupakkiin tämä kokonaisuus. Vastavuoroisesti sain Ricardon opettamaan meidän dynaamista kolmikkoa (Antti, Niko ja minä). Ricardolla on erittäin korkea ammattitaito tässä asiassa. Onhan hän opiskelllut aihetta oikean shamaanin ohjauksessa. Hapé/Rapé käyttö VISI-ON metodissa kruunaa/viimeistelee koko kattauksen!

Osallistuin myös muutamille Ryhti66 retriiteille, joissa tein ryhmäakupunktiota ja toimin puhaltajana hapé/rapé-seremoniassa yhdessä Nikon ja Antin kanssa. Lisäksi puhalsin myös Ryhti66 järjestämissä erillisissä hapé/rapé illoissa. Sittemmin Marianne opiskeli itse puhaltamisen jalon taidon ja järjestää nykyään itsenäisesti omat iltansa.

Olen pitänyt hapé/rapé-seremonioita mm. Helsingissä, Porvoossa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa. Mikäli haluat järjestää tuttavillesi erilaisen illanvieton, ota minuun yhteyttä!

Yhtäkaikki, toivotan Sinut tervetulleeksi kokeilemaan molempia kokonaisuuksia sekä akupunktiota että hapé/rapéa. Me suomalaiset olemme jääräpäitä ja meillä on korkea kynnys "hakeutua" avun piiriin ennenkuin ollaan jo todella syvällä kuopassa. On tärkeää tässä asiassa toimia ennakoivasti.


- Yari Walo