HUOM! Lisää palautteita on luettavissa Instagram-tililtäni @aimiamfinland KOHOKOHDISSA "Palautteita".


"Olen kärsinyt paljon sairauksista ja kivuista, kehon kantaminen on haastavaa. Jarin neulotuksen aikana sain kokea syvän rentoutuksen, ikäänkuin pääsin kehotunteistani hetkeksi eroon ja se tuntui hyvin ihmeelliseltä. Minulla myös sydämen toiminnassa vikaa ja Jari mittasi rannepulssin ennen ja jälkeen ja kertoi että tasottui rytmi tasaisemmaksi. Uskon että tarvitsen toisto kertoja mutta ensimmäinen kerta jo toi heti vaikutuksia niin uskon tämän tuovan myöhemmin lisää apua. Sain myös yön nukuttua pitkästä aikaa heräämättä.
Jarin ammattitaito ja osaaminen vakuuttaa ja turva minkä hän pystyy luomaan on tärkeä. Suosittelen tätä kyllä kokeilemaan vaivaan kun vaivaan."

Anonyymi   (perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)"En ole koskaan päässyt tällaiseen rentouden tilaan, mihin pääsin tässä hoidossa"

Niko (STAGE2, STRESS-OFF)"Huomenta Jari. Äijä sai tosiaan meikäläisen kuntoon. Tänään on kyllä ihan eri fiilis! Oot mestari, kiitos!!!

Janne (perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)


"Huh huh mikä ilta!

Hoitona oli stressinpoisto ja todellakin stressi poistui ja tyyneys astui omaan kroppaan. Tänäänkin on olo ollut todella rauhallinen ja tyyni. Suosittelen tutustumaan AIM IAM Yarin hoitotarjontaan ja sen voin luvata, että et tule pettymään" 

Satu (STRESS-OFF)


"Tenniskyynärpää on vaivannut kuukausia. AIM IAM Yari paransi vaivan muutamalla neulalla.

Kiitos! "

Sanna

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)


"Moikka! Kävin eilen akupunktiossa ja fiilis on vieläkin hyvin rento. Yön nukuin tosi hyvin ja leuat ovat pysyneet rentoina! Kiitos vielä ja nähdään ensi kerralla!"

Veera

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)


"Hoidosta iso kiitos. Olo rentoutunut, niskajännitys poissa. Silmäni näkivät lukea ilman laseja jonkin aikaa."

Eila

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)

"AIM IAM Yari tarjosi meille mielettömän 4 tunnin setin STRESS-OFF-metodilla, johon kuului upea visuaalinen-, ääni- ja akupunktiosetti ja lopuksi aivan huikea Rapé-seremonia. En voi muuta sanoa kuin että tämä pitää kaikkien kokea! Kiitos Yari"

Silja

(STRESS OFF)


"Hei,
Unohdin laittaa eilen viestiä. Kyllä eka akupunktiokäynti oli uskomattoman positiivinen kokemus. En muista, että olotilani olisi milloinkaan aiemmin muuttunut paremmaksi niin lyhyessä ajassa.
En oikein osaa kuvailla tuntemuksiani, mutta sellainen hyvä olo, rauha (rintakehään) -> helpompi hengittää -> levollisempi olo on ollut. Pää tuntuu jotenkin toimivan paremmin.
Vielä olen heräillyt aamuyöstä, mutta kokonaisuutena pari viimeistä yötä on ollut parempia.
Tulen mielelläni uudelleen!"

Outi

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)


"Eilinen hoito oli STAGE3  akupunktioneulat, musiikki ja virtuaalialasit. Teemaksi valitiin stressinpoisto (STRESS-OFF).

Kokemukseni yön jälkeen: En muista koska viimeksi olisin nukkunut kuin pieni lapsi, herätessä täysin levännyt ja hyvä olo.

Eilisestä lähtien on mieli ollut levollinen. Selvästi huomaa, että ei stressaa mikään eikä sellaiset ajatukset saa minkäänlaista tilaa mielessä.

Hoidossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja herkkyydet, siitä jäi myös todella hyvä fiilis.

Iso kiitos ja lämpimät suosittelut Yarille, uudestaan tavataan hoidon ja seremonian merkeissä varmasti"

Katja

(STRESS OFF)


"Hoito alkoi rennosti soffalla VR-laseihin tutustumalla. Lasit olivat miellyttävät päässä ja huomasin itse, miten syke laski heti kun video alkoi. Se vei mut Alpeille. Värit tuli iholle asti, haistoin nurmen tuoksun, raikkaan ilman ja ihastelin alppikyliä. Melkein nukahdin loppupuolella, kun olo oli niin rento.

Seuraava vaihe oli neulottaminen. Tässä kohtaa kohina alkoi jaloista voimalla ensin polviin ja sitten koko kehoon. 20 min kului nopeasti ja menin tosi syvälle.

Fullset oli täysi 111%"

Marianne (STRESS OFF)


"Akupuktion vaikutuksia:

- hyvä ja rento olo

- nukuttaa hyvin

- mulla oli ennen lieviä nivelkipuja, nyt ei ole ollut mitään kipuja

- kävelylenkit sujuu hyvin, kävelyvauhtikin on kovempi ja matkat pidempiä.

Kiitos paljon kaikesta! Tilaan uuden ajan."

Helena

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)


Yarin akupunktiohoidon avulla on lähdetty tasapainottamaan hermostoni pitkäaikaista ylivirittyneisyyden tilaa varsin menestyksekkäästi. Neulotuksen jälkeinen rentouden ja rauhan tila sekä psyykkisellä että fyysisellä tasolla on suorastaan hämmentävää! Neulotusta seuraavina päivinä yöuni on levollisempaa ja yleinen vireystila/energisyys on poikkeuksellista! Yarilla on myös harvinaisen huomioiva ja lempeä hoito-ote asiakkaaseen, mistä erityisplussaa :) Hoitosarja on vielä kesken mutta jo tämänhetkiset tulokset ovat vakuuttavia. Suosittelen erittäin lämpimästi Yarin vahvalla ammattitaidolla tekemiä hoitoja ihan jokaiselle!"

Riikka 

(perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio)