Kokonaisuudet

AIM IAM® verkkosivusto koostuu kolmesta kokonaisuudesta:

Hoitomuodot (Esittely ja hoidot, Verkkokauppa sekä Asiakaspalautteita)

Lisäravinteet (Verkkokauppa)

Suolaterapialaitteet (Verkkokauppa)


Hoitomuodot

Akupunktioon liittyvät asiat löydät Esittely ja hoidot-välilehdeltä.


SKIP-lisäravinteet

SKIP on ruotsalainen Euroopan vanhin ravintolisien valmistaja ja se on ollut toiminnassa jo yli 50 vuotta. 

Vitamiinit ja lisäravinteet jaetaan kolmeen eri luokkaan:

1. Farmaseuttinen laatu
Farmaseuttista laatua olevat lisäravinteet ovat valmistettu niin, että ainesosat ovat mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia. Yleisesti ottaen mikään tuote ei ole 100% puhdas, mutta farmaseuttinen laatu yltää kaikkein korkeimmalle asteelle, ja on 99% puhdasta. Tähän laatuluokkaan kuuluvat tuotteet eivät sisällä täyteaineita tai epäpuhtauksia, mistä johtuen niiden imeytyvyys on noin 90%. SKIP:n tuotteet kuuluvat tähän luokkaan.

2. Food Grade-laatu
Food Grade tarkoittaa "ihmiselle tai eläimelle sopivaa" laatua. Tähän laatuluokkaan kuuluu suurin osa lisäravinteista, jotka ovat turvallisia kuluttajille. Ne saattavat sisältää täyteaineita, eivätkä imeydy yhtä hyvin kuin farmaseuttista laatua olevat lisäravinteet. Alhaisimmillaan tuotteissa voi olla vain 4-7% imeytyvyys vaikka tuote on sinänsä elimistölle kelvollista.

3. Feed Grade-laatu
Feed Grade-laatu soveltuu vain eläimille. Feed grade valmistetaan usein ruoan jäänteistä sekä huonolaatuisista ainesosista. Feed grade laatu ei ole ihmiselle kelvollista sillä se voi sotkea koko ruoansulatusjärjestelmäsi.

SALIN-suolaterapialaitteet

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin aina keuhkorakkuloihin asti, puhdistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Suola-aerosoleilla on erittäin hyvät vaikutukset myös sisäilman puhdistukseen suolan bakteereja tuhoavan ominaisuuden vuoksi ja koska suola sisältää runsaasti negatiivisia ioneja, jotka tarttuvat positiivisesti varautuneeseen huonepölyyn, bakteereihin ja viruksiin.

SALIN suolaterapialaite auttaa hengitysteiden tulehduksiin puhdistamalla niitä ja puhdistamalla hengitettävää huoneilmaa. Se myös estää hengityselinsairauksia, suojaa flunssalta ja vilustumiselta säilyttäen hengitystiet hygieenisinä. Se lisää vastustuskykyä limakalvon infektioita ja allergeeneja vastaan.

Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös imeväisille ja raskaana oleville naisille. Sillä ei ole yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin.

Laite on helppokäyttöinen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi. Sen hiljainen ääni ei häiritse yöuntasi.

Useimmat hengitysteiden sairauksiin määrättävät lääkkeet vain lievittävät oireita. Monilla lääkkeillä on myös merkittäviä haittavaikutuksia, erityisesti niillä jotka sisältävät kortikosteroideja.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Siinä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.
SALIN suolaterapialaitteen on todettu olevan erittäin tehokas apu mikäli sinulla on todettu jokin seuraavista vaivoista:
- Astma
- Keuhkokuume
- COPD (keuhkoahtauma)
- Kystinen fibroosi
- Bronkiitti (keuhkoputken tulehdus)
- Uniapnea (Suolaterapialaite ei sovellu käytettäväksi yhtä aikaa uniapnealaitteen kanssa. Suosittelemme suolaterapialaitetta uniapnealaitteen käyttäjille ainoastaan päiväkäyttöön.)
- Allergiat / Heinänuha
- Kuorsaus
- Sinuiitti (mm. poski-ja otsaontelotulehdus)
- Kylmä ja flunssa
- Korvatulehdukset
- Post Nasal Drip (nenän tukkoisuus)