FOUR VISIONS MARKETIN TUOTTEIDEN TESTAUS

18.02.2022

Disclaimer: Alla olevat tuote-esittelyt ovat omia mielipiteitäni ja kirjoitettu viihteellisyyden takia osin ns. "kieli poskella".


Taustatiedot

Olen mukana Four Visions Marketin Ambassador-ohjelmassa ja tilasin heiltä (linkit löytyvät sivustoni Hapé/Rapé-välilehdeltä) HAPÉ SAMPLER PACKIN. Paketissa oli 20 kpl 7g vialeja. 18 niistä oli valmiita ns. Tribe-versioita ja kaksi FVM:n omaa sekoitetta. Ajattelin, että tilaamalla ja testaamalla tämän koko setin, saan kattavan kuvan koko FVM:n tarjonnasta. Samalla saan muodostettuä käsityksen tuoreeltaan jokaisesta tuotteesta. Testin periaate oli normaalin Hapé/Rap-seremoniakäytännön mukaisesti se, että Hapé/Rapé otetaan kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Käytin testaukseen samaa scoopia ja perusannoksena yhteensä neljä tasaista scoopia, jotta verrattavuus säilyi. Applikaattorina käytin sekä ns. tupla-Kuripea, jolla puhalletaan Hapé/Rapé yhtäaikaisesti molempiin sieraimiin että tavallista Kuripea, jolla puhalletaan jauhe yhteen sieraimeen kerrallaan. Lähes jokaiseen testiosioon liittyi hengitysharjoitus (kestoltaan 18min), jonka jälkeen alkoi vasta varsinainen testi.

Alapuolelta löytyvät tulokset :)

1. testipäivä ti 15.2.2022

AAMU: Shanewana Triben Caneleiro. Tämä oli vaikutukseltaan pehmeä ja vaikutus tuli tavallaan "paikallisesti" ja se loppui nopeasti. Aikaansai sellaisen "syvän" ja maadoittuneen fiiliksen.

Tähtiä: * * * *


ILTA: Katukina Triben Eucalyptus Breath. Vaikutukseltaan kohtuullisen mieto. Avasi kuitenkin kyynelkanavat melko nopeasti. Eukalyptuksen pystyi ehkä aistimaan, mutta ei tämä varsinaisesti kyllä ollut mikään makutuote. Eli "maun" takia ei kannata käyttää, mutta fiiliksen takia kyllä!

Tähtiä: * * * *

2. testipäivä ke 16.2.2022

Aamu: Nukini Triben Parika Visionary. Mielestäni aika neutraali, pitkä viive ennen mitään varsinaisia tuntemuksia. Maltillinen kokemus. Vaikutus jäi ns. kajuutan alueelle, leviämättä muualle kehoon. Tuote on varsin tummaa ja hieman mausteinen fiilis jäi tästä.

Tähtiä: * * *

Ilta: Katukina Triben World Bridger. Mahtava nimi, mieto vaikutus. Tästä päivästä jäi mieleen, että onkohan määrät liian pienet. Päätin kuitenkin jatkaa samalla annoksella ja lisätä tarvittaessa testiosuuden jälkeen uusia kierroksia. Tämän osalta tein vielä uuden kierroksen :)

Tähtiä: * * * *

3. testipäivä to 17.2.2022

Aamu: Huni Kuin Triben Immunity Warrior. Huh huh! Nimensä väärti. Vaikutus on välitön, kuten Yawanavan Tsunussa. Warrior tuntuu koko kropassa, lähtee silmien takaa ja leviää koko kroppaan. Erittäin syvä kokemus. Tätä voi vain suositella! Tein neljä kierrosta :) Vähän niinkuin Etelä-Amerikassa tehdään.

Tähtiä: * * * * *

Ilta: Yawanawa Triben Feminine Force. Pienoinen pettymys. Jostain syystä laittoi aivastuttamaan tosi paljon. Kaiken kaikkiaan kevyt tuntuma. Sopinee ehkä parhaiten sellaiselle fiilistelijälle, joka haluaa välttää vahvoja "reaktioita".

Tähtiä: * * *

4. testipäivä pe 18.2.2022

Aamu: Apurina Triben Forces of the Waters. Apurina on täysin nikotiiniton. Vaikutus on limakalvoilla samanlainen kuin muissakin tuotteissa, mutta ilman ns. jälkikohinaa, joka tulee nikotiinista. Luontoläheinen ja sademetsän voi suorastaan aistia. Tämä tuote sopii hyvin henkilöille, joiden elimistö ei ole tottunut nikotiiniin tai jotka voivat pahoin tavallisista Hapé/Rapé tuotteista.

Tähtiä: * * * *


Ilta: Munay Curan Cacao Heart Opener. Tämä oli todella miellyttävä. Erittäin hyvät "sävärit", joissa riitti potku mennä koko kropan läpi. Melko pitkä vaikutusaika. Erittäin rauhallinen ja harmoninen kokemus.

Tähtiä: * * * * *

5. testipäivä ma 21.2.2022

Aamu: Kuntanawan Mint Dream. Kovin köykäinen. Vaikutus kupoliin ilman vaikutusta muualle. Sinällään kokemuksena varsin miellyttävä, mutta kevyt. Annoksen kokoa kasvattamalla voisi saada toisen lopputuloksen, mutta pidetään perusteet samana. Minttu tuntui todella nokassa, mutta vaikutus tuntui myös jäävän pelkästään nenään.

Tähtiä: * * *


Ilta: Nukinin Divine Mother Rose. Olipa hieno kokemus. Avasi kyynelkanavat välittömästi. Erittäin syvä maadoittumisen tunne. Tätä voi suositella sellaiselle, joka haluaa kokonaisvaltaisen ts. koko kroppaan leviävän kokemuksen.

Tähtiä: * * * * *

6. testipäivä ti 22.02.2022

Noniin maagisen päivämäärän tuotteet valikoituvat randomîsti/fiiliksen perusteella.

Aamu: Shawadawan Spiritual Purification. Olipa mahtava kokemus! Kyyneleet valuivat pitkin poskia ja intentioon tuli samantien vastaus. Vaikutus jäi kajuuttaan eikä levinnyt koko kroppaan, mutta aikaansai hienon ja rauhallisen fiiliksen.

Tähtiä: * * * *

Ilta: Klo 2022 muistakaa, maaginen pvm! Vaati kaksi iltakierrosta :) Yawanawan Beautiful Thoughts. Jeps, nimensä mukainen tuote :) syvää rauhaa vaikka vaikutus jäi ns. yläkroppaan. Miellyttävä kokemus.

Tähtiä: * * * *

Klo 2202 Yawanawa Triben Tsunu Bullet. YES! Tämä on vahvuudeltaan viiden tähden luokkaa ja eräs vahvimmista Hapéista. Oma suosikkini. Tuntuu takajaloissa asti ja antaa erittäin kokonaisvaltaisen kokemuksen. Tsunu on myös eräs vanhimmista Hapéista.

Tähtiä * * * * *

7. testipäivä ke 23.2.2022

Aamu: Munay Curan Vine of the Soul. Hieno nimi tuotteella. Valitettavasti ainakin itselleni tämä jäi aika tunnottomaksi. En "päässyt" tämän kanssa oikein mihinkään. Ehkä joskus pitää testata ronskimmalla otteella (lue: isompi annos). Tällä kertaa näin.

Tähtiä: * * *

Ilta: Kuntanawan Origins. Joo tämä oli aika makee. Erittäin lempeä ja syvä rauhan tunne saavutettiin tällä tuotteella.

Tähtiä: * * * *

.

8. testipäivä 1.3.2022

Aamu: Four Visions Marketin oma sekoite nimeltään Tipi. Aika hyvä oli tämä! Erittäin voimakas ja vaikutus tuli nopeasti sekä se kesti melko pitkään! Erinomaista :)

Tähtiä: * * * * *


9. testipäivä 2.3.2022

Ilta: Four Visions Marketin oma sekoite nimeltään Jaqupe. En tykännyt. Vaikutus oli ns. kova ja tuote alkoi närästämään välittömästi.

Tähtiä: * *

10. testipäivä 3.3.2022

Aamu: Nukinin Sansara Songs of the Jungle. Tämäkin on aika kiva. Pitkähkö vaikutus ja melko miellyttävä kokemuksena. Lievästi mausteinen fiilis tuli tästä. Vaikutus jäi pääosin kajuutan alueelle, mutta siellä se sitten jysäyttikin hieman viipyilevän vaikutuksen.

Tähtiä: * * * *

11. testipäivä 13.3.2022

Testissä on tullut välipäiviä, koska olen pitäytynyt minulle sopivissa tuotteissa (Pau Pereira, Nukini ja Tsunu). Väliin on mahtunut Hapé/Rapé-seremonioita ja Ricardon koulutuksia.

Tänään illalla otin "työn alle" Nukini Triben Ojo de Jaguarin. Tämä(kin) oli aika mausteinen ja kohtuullisen voimakas. Jätti vaikutuksen kuitenkin kajuutan ja sydämen alueelle leviämättä koko vartaloon. Minulla on selkeästi pieni torjunta näille mausteisille tuotteille.

Tähtiä: * * *

12. testipäivä 14.3.2022

Munay Cura Triben Tree of Life. Tämä oli hyvä. Erittäin voimakas ja syvä reaktio. Puhdas ns. perustuote. Tätä voi suositella.

Tähtiä: * * * * *

Yhteenveto

Tässäkin asiassa makuasioista ei voi kiistellä. Omalta osaltani totean, että ns. puhtaat ja yksinkertaiset perustuotteet sopivat minulle parhaiten. Vaikutuksen osalta pidän keskiössä niitä tuotteita, joiden vaikutukset leviävät koko kehoon. Yleisesti ottaen Four Visions Marketin Hapét ovat erittäin laadukkaita ja kannattaa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, kunnes löydät itsellesi sopivat tuotteet. Osa tuotosta menee näiden alkuperäiskansojen eri heimoille.

Ennen puhallusta Kuripella (itse puhallettuna) tai Tepin (toisen puhaltamana) keskeistä on intention asettaminen ennen puhallusta. Päätät mielessäsi asian, johon haluat vastauksen tai asian, jota haluat manifestoida. Hapé/Rapé ei ole tuote, jota käytetään kahvin tai ruuan jälkeen huoltoaseman pihalla tai ravintolan ruokapöydässä vaan kyseessä on pyhä tapahtuma, jolle kuuluu sen ansaitsema arvo. Amatsonin alueen alkuperäisväestö ja Pohjois-Amerikan intiaanit ovat tätä seremoniaa toteuttaneet jo 4000 vuoden ajan, joten sille on syytä antaa sen ansaitsema arvo. Seremoniaan kuuluu olennaisena osana myös kurkun selvittäminen sylkemällä, kun kurkussa alkaa siltä tuntumaan. Nenän puhdistus niistämällä tapahtuu siinä vaiheessa, kun tuote alkaa valua sieraimista ulos.

Varaa siis ennen seremoniaa itsellesi nenäliinoja ja sylkykuppi, johon syljet, kun tuote alkaa valua kurkkuun. Sylkeminen ja niistäminen on osa seremoniaa ja liittyy samalla puhdistautumiseen. Hienohelmoille tämä ei siis sovi :)