LISÄÄ HAPÉ-ESITTELYJÄ

29.05.2022

Pitkästä aikaa päivitän tätä blogia :)

Oikeastaan säännöllisellä HAPÉN käytöllä tulee väkisinkin kokeiltua eri tuotteita ja tähän alas olen koonnut muutamia omia suosikkejani ja tilanteita, joissa niitä käytän.

ROMÉ POTÓ

Aivan hemmetin vahvaa! Käytän tätä lähes vakioidusti vain aamuisin heräämisen jälkeen, koska tämä tuote HERÄTTÄÄ :)

Puhallustekniikkana Romeen käytän lyhyttä ja nopeaa puhallusta, koska Romessa on pieni mausteisuus, jota ei ehdi tuntemaan ns. matkalla limakalvoille nopean puhalluksen ansiosta. Vaikutus alkaa vasta limakalvoilla. Jauhe tuntuu erittäin vahvalta myös kurkussa ja ns. oksennusrefleksi tulee helposti sen takia. Sopii edistyneemmälle asiaan vihkiytyneelle.

Tähtiä: * * * * *


SAMAUMA

Vahva ja mausteinen tuote. Tämä on myös puhallettava nopeasti. Vaikutus tuntuu heti, avaa kyynelkanavat välittömästi. Hyvin maadoittava tuote. Empiirisen tarkastelun perusteella erityisesti naiset tuntuvat tykkäävän tästä tuotteesta. Samauma puuta pidetään joidenkin Amazonin kulttuurien joukossa kaikkien puiden äitinä ja metsän kuningattarena. Puu on kaikista suurin ja antaa varjoa muille. Tällä puulla on vahva henkinen maine, ja se on aina ollut läsnä alkuperäiskansojen rituaaleissa ja myyteissä. Jotkut perinteet opettavat, että Samauma on metsässä asuvien henkien asuinpaikka. Se tunnetaan myös nimellä "Elämän puu" ja "Taivaan tikkaat", mikä muodostaa yhteyden taivaan ja maan välille. Näistä syistä tämä Samauma Rapé on nuuska, joka voi tarjota erittäin vahvan henkisen yhteyden ja suojan. Samauman lääkinnällisiin ominaisuuksiin kuuluu sen diureettinen vaikutus. Sitä käytetään laajalti Amazonissa vatsan turvotuksen (vatsaveden) hoitoon

Tähtiä: * * * * *


PAU PEREIRA

Yksi ehdottomista suosikeistani. Tässä on poltettua Pau/Pao Pereira puunkuoren tuhkaa mukana, mutta tuote ei ole niin vahvaa kuin Tsunu eikä myöskään niin helposti pölyävää. Vaikutus leviää kuitenkin koko kehoon. Sen sanotaan tuovan selkeyttä ja palauttaa ihmisen nykyhetkeen. Se on vahva ja perinteinen tuote, joka valjastaa tulen elementin ja on erittäin voimakas. Pau Pereiraa tulee käyttää kunnioituksella ja tarkoituksella.

Tähtiä: * * * * *


SEKOITUS PAU PEREIRA JA TSUNU

Itse tekemä sekoitus 50:50 suhteella. Tätä sekotusta käytän ehdottomasti eniten. Tässä tuotteessa yhdistyy mielestäni molempien jauheiden parhaat ominaisuudet. Pau Pereiran voimakas maadoittaminen ja Tsunun vahvuus ilman pölyämisvaikutusta.

Tähtiä: * * * * *+