Skip Ashwagandha

Ashwagandha on yksi Intian terveysjärjestelmän Ayurvedan tärkeimmistä yrteistä sen luotettavien terveysominaisuuksien vuoksi. Sekä lehtiä että juuria käytetään erilaisissa ravintolisissä, mutta tuotteessamme käytetään jauhettuja, tiivistettyjä juuria. Ayurvedassa ashwagandhanin terveydelliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa pitkään, ja tutkimuksilla on nyt pystytty osoittamaan myös sen positiiviset vaikutukset.

Ashwagandhamme sisältää ashwagandha-yrttiä ja B5-vitamiinia. Yrtti edistää rentoutumista sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. B5-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia henkistä suorituskykyä ja vähentää väsymystä sekä uupumusta. Jos olet väsynyt ja stressaantunut, voit kokeilla ashwagandhaa.

B5-vitamiinilla, joka tunnetaan myös nimellä pantoteeni, on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Vitamiini on välttämätön, jotta rasvat ja hiilihydraatit muuttuvat energiaksi. Pantoteeni auttaa ylläpitämään normaalia, henkistä suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Se edistää myös steroidihormonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. Pantoteeni on vesiliukoinen vitamiini, jota löytyy kehon kaikista soluista. Sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, ja koska se on vesiliukoinen, ylimääräinen aine poistuu elimistöstä automaattisesti.

Pakkaus: 90 kapselia

Suositeltu päivittäisannos: 2 kapselia päivässä


18,90 €