SKIP Ashwagandha

Ashwagandha on yksi Intian terveysjärjestelmän Ayurvedan tärkeimmistä yrteistä sen luotettavien terveysominaisuuksien vuoksi. Sekä lehtiä että juuria käytetään erilaisissa ravintolisissä, mutta tuotteessamme käytetään jauhettuja, tiivistettyjä juuria. Ayurvedassa ashwagandhanin terveydelliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa pitkään, ja tutkimuksilla on nyt pystytty osoittamaan myös sen positiiviset vaikutukset.

Ashwagandhamme sisältää ashwagandha-yrttiä ja B5-vitamiinia. Yrtti edistää rentoutumista sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. B5-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia henkistä suorituskykyä ja vähentää väsymystä sekä uupumusta. Jos olet väsynyt ja stressaantunut, voit kokeilla ashwagandhaa.

B5-vitamiinilla, joka tunnetaan myös nimellä pantoteeni, on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Vitamiini on välttämätön, jotta rasvat ja hiilihydraatit muuttuvat energiaksi. Pantoteeni auttaa ylläpitämään normaalia, henkistä suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Se edistää myös steroidihormonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. Pantoteeni on vesiliukoinen vitamiini, jota löytyy kehon kaikista soluista. Sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, ja koska se on vesiliukoinen, ylimääräinen aine poistuu elimistöstä automaattisesti.

Pakkaus: 90 kapselia

Suositeltu päivittäisannos: 2 kapselia päivässä runsaan veden kera, aterian yhteydessä.

2 kapselia sisältää:
Ashwagandha 600 mg
B5-vitamiini 1 mg
Valmistusmaa: Ruotsi


Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Skips Ashwagandha innehåller örten ashwagandha samt vitamin B.5. Kostillskott.
Ingredienser: Ashwagandha-extrakt, pantotensyra (B5), vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar dagligen vid behov.


Daglig dos 2 kapslar innehåll:
Ashwagandha 600 mg
B5 1 mg
Tillverkingsland: Sverige

Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

18,90 €